4-12-2014 Workshop carbonbogen van hoge kwaliteit
donderdag 4 december 2014 9:15
Het Conservatorium van Antwerpen, Witte zaal, de Singel

Workshop carbonbogen van hoge kwaliteit

Op donderdag 4 december vindt er in Antwerpen een workshop plaats over carbonstokken.

De workshop wordt georganiseerd door ESTA België-Vlaanderen en is vrij toegankelijk voor Nederlandse ESTA-leden.Beste ESTA-lid,

Beste strijker,

 

Samen met het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen nodigen wij u graag uit op de laatste activiteit van dit jaar, een workshop over carbonbogen van hoge kwaliteit. Kunnen zij de vergelijking met de excellente houten stokken van Peccatte en Sartory doorstaan? De zaakvoerder van Arcus Bows, Bernd Müsing uit Würzburg (D) vindt alvast van wel en brengt dit onder andere in verband met de historische evolutie van de snaren.

Hij komt een lezing geven (theorie en praktijk) op donderdag 4 december in het conservatorium van Antwerpen, Witte zaal, de Singel (9u15-12u15). Enkele studenten van het Conservatorium zullen hun medewerking verlenen aan het praktisch gedeelte en een kort optreden verzorgen met de Arcus bogen. In de namiddag (13u30-ca 16u) kunt u de Arcus-bogen ook zelf uittesten ter plaatse. Bernd Müsing staat uiteraard ter beschikking voor tekst en uitleg.

 

De activiteit is gratis voor ESTA-leden en docenten/ studenten van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Niet leden betalen 5 euro, maar als zij lid worden, wordt dit bedrag van het lidgeld afgetrokken.

 

U bent van harte welkom!

 

Namens het bestuur,

 

Mark Lambrecht, voorzitter ESTA Belgium-Flanders vzw