Muziekvakanties voor volwassenen

Ook deze zomer verzorgt Gisella Bergman weer verschillende meerdaagse muziekvakanties in Drenthe. Geschikt voor alle strijkers en alle niveaus. Gezellig en leerzaam, in een mooie omgeving en inclusief heerlijke vegetarische maaltijden. Je volwassen leerlingen komen hier altijd weer enthousiast vandaan.

Van 23-25 zullen je echte beginners-leerlingen, die pas een paar jaar spelen, in de basisgroep in vervoering raken van samenspelen met meerdere strijkers tegelijk in een ensemble. Simpele vingerstellingen en iets moeilijkere ritmes.

Aansluitend, van 25-27 komen je ‘iets minder beginnende volwassen leerlingen’ aan hun trekken. Alle vingerstellingen, beetje posities (3de pos. viool, 4de pos. cello). Zij zullen simpele kwartetten/kwintetten gaan spelen. Ieder met een eigen partij. Dus voor de ‘durfals’ onder de beginners.

Van 3-6 augustus zijn de gevorderde volwassenen aan de beurt voor hun muziekvakantie.
Zij spelen naar beste kunnen het gewone (maar simpele) kwartet en kwintet repertoire.

Meer informatie: www.gisellabergman.nl

Ga naar actuele berichten