ESTA Zomerdagen + Basdag (15 augustus)

Altijd al contrabas willen leren spelen? In augustus kan dat, tijdens de jaarlijkse ESTA zomerdagen in Drenthe.
Onze Belgische collega Isabelle Brys zal ons deze dagen de eerste beginselen leren van het contrabas spelen. Het is een snelcursus bedoeld voor iedereen die géén contrabas kan spelen maar het wel eens wil proberen en die na een paar dagen vol trots wil laten horen wat hij al kan, want woensdag zullen we ons beste beentje voorzetten tijdens het slotconcert van de Basdag.
Tijdens dat concert spelen we samen met een groep amateur contrabassisten van alle leeftijden en niveaus die de hele dag o.l.v. Sanne Deprettere en Jan Verheye hebben gerepeteerd. Meer informatie over de basdag vind je hier.

De eigen bijdrage voor de drie ESTA Zomerdagen (3 dagen les, eten+drinken, slaapkamer voor 2/3 nachten): €150.
Contrabassen zullen gratis ter beschikking gesteld worden.

Aanmelden via info@estanederland.nl (zomerdagen) of  voorzitter@estanederland.nl (basdag)

Ga naar actuele berichten