Nederlandse Viooldag 2018

Op zondag 7 oktober vindt de tweede Nederlandse Viooldag plaats in het Gebouw voor Kunsten en Wetenschappen van HKU Utrechts Conservatorium aan de Mariaplaats in Utrecht. Een dag voor violisten, viooldocenten en muziekliefhebbers. Simone Lamsma (Eerste Prijs Oskar Back 2003) geeft masterclasses aan de Davina van Wely finalisten van 2018. Meld je aan voor workshops van Tim Kliphuis (improvisatie) en Diamanda Dramm (moderne speeltechniek). Of maak je eigen instrument met Jacob Plooij en kijk rond op de violenmarkt. Ilona Sie Dhian Ho en Wieke Karsten geven workshops speciaal voor viooldocenten (gratis voor ESTA leden). Er is een lunchconcert en natuurlijk we sluiten de dag ook af met een prachtig concert. De musici zijn Simone Lamsma, Niek Baar (Eerste Prijs Oskar Back 2018), Diamanda Dramm en het Dudok Kwartet.

Deelnemers kunnen zich hier opgeven voor workshops en/of de showcase. Er geldt een maximumaantal deelnemers van 20 mensen per workshop. Als de workshop is overschreven, zetten we je op een wachtlijst. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding. Alle deelnemers krijgen twee vrijkaarten voor familie of vrienden.

De Viooldag is gratis toegankelijk voor ESTA leden.
Wilt u de masterclasses en concerten als toehoorder bijwonen? Dat kan, kaarten à € 10,- zijn te koop aan de deur, of u kunt kaarten reserveren door een e-mail te sturen naar post@vioolconcoursen.nl.

Ga naar actuele berichten