3 Vacatures: penningmeester algemeen bestuurslid administratieve kracht

ESTA zoekt de juiste snaar

koestert oude inzichten

geeft je nieuwe ideeën

Wil jij dit jaar je betrokkenheid bij ESTA tonen?

Alle hulp is welkom! Het bestuur van ESTA Nederland wil graag versterking. Het zoekt drie enthousiaste mensen. Die ESTA een warm hart toedragen of juist met een kritische blik aan de zijlijn staan. Lieve leden, kunnen jullie dit eens gaan omzetten in een mooie bijdrage? Bijvoorbeeld als

administratieve kracht

bestuurslid algemeen

penningmeester

Het bestuur komt twee keer per jaar bijeen en heeft daarnaast online vergadermomenten. Wat staat je zoal te wachten als toekomstig medewerker? Dat hangt puur af van je mogelijkheden. Wil je een tijdelijke klus doen of meer structureel meedenken? Ben je handig met websites of juist met schrijven? Zou je collega’s willen bellen om proefkonijnen voor een masterclass te leveren? Wil je nieuwe leden inschrijven of declaraties behandelen? Je kunt in ieder geval opteren voor een proefperiode. Voel je je al een beetje aangesproken?

Wij denken bij het algemeen bestuurslid aan iemand die interesse heeft voor methodiek en didactiek en samen met ons wil brainstormen voor ledendagen. De interesses van de administratieve kracht en de penningmeester liggen natuurlijk op ander gebied. Dit hoeven ook niet per se strijkers te zijn. Wie weet is het iets voor je partner? De tijdsbesteding is afhankelijk van de klus. Vanzelfsprekend word je ingewerkt.

De honorering is taakafhankelijk. Daarnaast krijg je in ieder geval:

  • het ESTA-lidmaatschap, met deelname aan ledendagen
  • het Arco abonnement
  • reis- en onkostenvergoeding voor vergaderingen
  • reiskosten en logies bij deelname aan de jaarlijkse internationale ESTA-conferentie!

Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Neem dan voor 1 maart contact op met voorzitter Marjolijn Boersma via voorzitter@estanederland.nl of bel h

Heb je belangstelling? Aarzel niet en stuur een e-mail met je sollicitatie naar info@estanderland.nl.

Ga naar actuele berichten